GLAVNI MENU OSZTÁLYOK

Rólunk

Sok esetben Szerbiában a tankönyvbeszerzés nehézséget jelent. A szülők idegeskednek azon, hogy mennyibe kerülnek a tankönyvek, az iskoláknak gondja van a beszállítókkal, a diákok pedig nem tudnak tanulni, ha késnek a kiadványok. A skolskiudzbenici.rs annak érdekében jött létre, hogy legalább kicsit mérsékelje ezeket a problémákat, mert nálunk a tankönyvek a legegyszerűbb módon rendelhetőek meg. A skolskiudzbenici.rs a Westbook.eu kft. által üzemeltetett webshop. A Westbook munkatársainak többéves tapasztalata alapján a könyvbeszerzés legproblémásabb pontja a tankönyv. Folyamatosan változnak a tantervek, az Oktatási Minisztérium gyakran hoz új döntéseket, és könnyen megtörténhet, hogy egyes tankönyvek nem kerülnek ki időben a nyomdából. Nehéz megfelelni minden fél elvárásainak, és épp ezért vállalta fiatal csapatunk ezt a kihívást.

Minden felhasználónknak segíteni szeretnénk, pedagógusoknak és szülőknek egyaránt, hogy saját munkájukra tudjanak koncentrálni.

Westbook.eu kft.

A Westbook.eu kft. 2007-ben hobbi vállalkozásként alakult. Magyar nyelvű könyvek kis- és nagykereskedelmi értékesítésével kezdte, majd folyamatosan fejlődött és bővült a következőkkel: iskolai-és irodai felszerelés, játékok, ajándéktárgyak, dekorációs kellékek.

A könyváruház (http://hu.westbook.rs/) magyar nyelven immár 10 éve üzemel, formálódik a vásárlók igényeit figyelembe véve. Jellemzői:
  • Szerbiában a legnagyobb könyvkínálat
  • Több mint 300.000 magyar nyelvű kiadvány
  • Több mint 450.000 idegen nyelvű kiadvány
  • Több mint 3000 kiadó könyvei
  • Több mint 30 magyarországi antikvárium kínálata

A 2011-2012-es tanévtől kezdve a szerbiai kiadású magyar nyelvű tankönyvek megrendelését is biztosítjuk.

Fő célunk mindenekelőtt az elégedett vásárló, szolgáltatásaink igénybe vétele alatt és után is. Különösen fontos számunka:
  • Tankönyvek és segédkönyvek legkedvezőbb feltételekkel történő biztosítása diákok számára.
  • Magyar nyelvű kulturális és tudományos könyvek legkedvezőbb feltételekkel történő biztosítása (többek közt) egyetemek, közép- és általános iskolák, városi könyvtárak és más intézmények számára.