GLAVNI MENU OSZTÁLYOK

Vásárlási tudnivalók

A rendelés folyamata

A skolskiudzbenici.rs internetes áruházban történő vásárlás első lépése az osztály kiválasztása a bal oldalon szereplő listából. Az adott osztályra való kattintással megjelenik a könyvlista, melyből kiválaszthatja a szükséges kiadványokat. A könyv címére kattintva megjelennek a részletek (tájékoztató a kiadványról, mely tartalmazza a kiadót, szerzőt és a rövid leírást). Kérjük, figyeljen a részletekre, mert megtörténhet, hogy két különböző kiadó ugyanazon a címen jelentetett meg tankönyvet. A címek melletti menüből kiválaszthatja az igényelni kívánt darabszámot. A „Fizetendő összeg” mezőben látni fogja a végösszeget.

Miután kiválasztotta a megrendelendő könyveket, meg kell adnia a következő adatokat:
  • Teljes név
  • E-mail cím
  • Mobilszám
  • Vezetékes szám
  • Település
  • Irányítószám
  • Iskola (melyben a tankönyveket használni fogják)
  • Cég (amennyiben munkahelyére kéri a kézbesítést)
A „Rendel” gombra kattintva elküldi nekünk megrendelését, és egyben elfogadja a skolskiudzbenici.rs vásárlási feltételeit.
A megrendelés elküldése után kapni fog egy visszajelzést e-mailben, melyben látni fogja rendelésének adatait és a befizetéséhez szükséges információkat. Kérjük, hogy a befizetési csekket PONTOSAN a sablon alapján töltse ki. Megrendelése csak befizetése után válik valóssá, tehát a rendelés feldolgozását csak ezután kezdjük meg.

Felmerülő kérdéseivel bátran forduljon munkatársainkhoz, szívesen segítünk. Elérhetőségeink: info@skolskiudzbenici.rs, 024/792-415, 063/8528-950 (hétfőtől péntekig 8-15, szombaton 8-12 óráig).

Fizetés

A tankönyveket minden esetben előre kell kifizetni, mint ahogyan az előző pontban már említettük. A tankönyvkiadók is csak a teljes összeg befizetése után fogadják el a rendeléseket.
Amennyiben a rendelés leadását követő öt (5) napon belül nem történik meg a befizetés, a rendelést automatikusan töröljük.

Szállítási határidő


A skolskiudzbenici.rs kötelezettséget vállal, hogy a teljes összeg befizetését követően, a tavasszal megrendelt könyveket június végén kiküldi a megadott címre, illetve lehetővé teszi azok átvételét horgosi raktárában.
A június végi (tehát legkorábbi) kézbesítést követően a szállítás folyamatos, a befizetést követően kb. 2 hét múlva várható. A szállítás határideje főként az Oktatási Minésztériumtól (tankönyvek, tantervek jóváhagyása) és a kiadók nyomtatásától függ. Az ilyen jellegű késésekért az eladó nem vállal felelősséget, de mindent megtesz annak érdekében, hogy a tankönyvek a lehető legrövidebb határidőn belül megérkezzenek a vásárlókhoz.

Amint rendelését átadjuk a futárnak, Önt egy sms-ben vagy e-mailben értesítjük.

A csomag átvétele

Az express futárszolgálat által szállított csomagok esetében sajnos nem lehetséges az extra időpont egyeztetés. Nem vehetjük figyelembe a 15 óra után, 10-11 óra közötti és ehhez hasonló megjegyzéseket. Azért nem, mert a futárok egyszerre sok csomagot szállítnak ún. "láncban", a már bejárt címekre általában nincs módjuk visszamenni. Kérjük, olyan szállítási címet adjon meg, ahol van aki átveszi a küldeményt (családtag, barát, munkatárs, szomszéd...).

Szállítási költség

  • 4999 dinár rendelési összegig: 190 dinár szállítási költség
  • 5000 dinár értékű rendelés felett ingyenes

Amennyiben valamely megrendelt tételt nem áll módunkban kiszállítani, a szállítási költség a leadott megrendelés összegéhez igazodik.
Szállítási költséget spórolhat, ha barátaival, munkatársaival együtt rendel, azonos szállítási címre.