~Zašto odabrati baš vas?

    Odgovor je jednostavan, 30 godina radnog iskustva, najbolji odnos cena-kvalitet i na desetine hiljada zadovoljnih mušterija širom Srbije. Prodajemo polovne udžbenike godinama unazad, znamo koje su želje naših kupaca i to je pravac kojim se vodimo. U ponudi imamo udžbenike svih izdavača, te kod nas možete naći sve udžbenike koji su vam neophodni, a ostalo je na vašoj deci!

~Kako šaljete udžbenike i kako se vrši plaćanje?

    Udžbenike šaljemo preko POST EXPRESS-a, a plaćanje se vrši pouzećem. Narudžbine koje su nam pristigle do 18h šaljemo istog dana, dok ostale narudžbine šaljemo narednog dana.

~Kako da naručim polovne udžbenike?

    Polovne udžbenike možete naručiti na tri načina:

  1. Preko telefona, putem poziva, poruka, whapp-a, vibera na sledeće brojeve.
  2. Preko našeg online shop-a, gde dodavanjem u korpu možete odabrati udžbenike koje želite, a zatim kada završite sa odabirom udžbenika popunite podatke i pošaljete zahtev za udžbenike. Nakon toga ćemo vam istog dana javiti da li te udžbenike imamo na stanju i eventualno ukoliko je dostupan dodati i popust.
  3. Na licu mesta u Beogradu na sledeće lokacije.

 

~Da li vršite otkup udžbenika?

    Da, vršimo otukp polovnih udžbenika, ali samo na teritoriji Beograda. Otkup funkcioniše tako što nam na sledeće brojeve (Kontakt) putem viber-a/whapp-a pošaljete slike udžbenika koje imate, zatim vam mi napišemo cenu po kojoj bi otkupili i ako vam odgovara dolazimo na vašu adresu!

~Da li vršite zamenu udžbenika?

    Da, vršimo i zamenu udžbenika. Zamena polovnih udžbenika funkcioniše po principu dva za jedan, i na taj način se možete osloboditi udžbenika koji vam više nisu potrebni. Postoji i zamena uz doplatu, tj. jedan vaš udžbenik koji vam nije potreban za udžbenik koji vam je potreban uz manju doplatu.

~Da li radite reklamacije?

    Da, naravno! Svi smo mi ljudi i greške se dešavaju, ali svaka greška se da ispraviti. Sve što je potrebno je da se javite, i lako ćemo sve rešiti!

Za sva ostala pitanja obratite nam se putem KONTAKTA.